Ik heb een vraag
Escaperoom The Gentlemen’s room

Escaperoom The Gentlemen’s room

Overzicht

Kosten €105 - 130

Groepsgrootte: 3-9

Duur: 1 uur

Het is 1841. Thomas Ainsworth, de succesvolle directeur van het plaatselijke agentschap van de Nederlandsche Handel-Maatschappij (NHM), runt een eigen textielweverij aan de oevers van de Regge. Hij is 45 en in de bloei van zijn leven. Totdat hij op 13 februari 1841 dood wordt aangetroffen in de Gentlemen’s Room van Havezate Eversberg, de plek waar hij woont en zijn kantoor heeft…. 

Inhoud escaperoom The Gentlemen’s room

Wat is er gebeurd met de man die de afgelopen decennia bezig is geweest de textielindustrie in Twente van de grond te krijgen? Is het toeval dat Thomas die maand bijna slachtoffer werd van meerdere ongelukken? Wat is de rol van de NHM? En waarom duikt de naam van Douwes Dekker, de schrijver van het beroemde boek ‘Max Havelaar, de koffie-veiling der Nederlandsche Handel-Maatschappij’ op in dit verhaal? In escaperoom The Gentlemen’s lossen jullie deze raadsels op met maximaal 60 minuten op de klok.

Tijd, prijs en groepsgrootte

Escaperoom The Gentlemen’s room duurt 60 minuten en is te spelen met 3-9 personen
De prijs varieert van €105 – €130 en is afhankelijk van de datum en tijd waarin het wordt gespeeld.

 

Benieuwd naar onze andere escaperooms? Kijk dan eens naar Der Bunker, Escape The Forest, Beat The Matrix, Key of Life escapediner of The Evidence.

Boek hieronder of neem contact op voor de mogelijkheden.

Meer informatie aanvragen Reserveer hier

Reserveer hier

Vul hieronder het formulier in